Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Animatie

Bedrijfsanimatie laten maken

Portfolio

Werkwijze

Bedrijfsanimatie laten maken

Wil je jouw geweldig idee, product of dienst simpel en snel uitleggen? Creëer met een korte animatie het 'aha! moment' bij de kijker. Belangrijk, want we hebben allemaal steeds minder tijd.

Het gebruik van animatie zit enorm in de lift. Animaties verleiden de kijker om taaie informatie toch te lezen. Animaties prikkelen meer zintuigen dan statische visualisaties en versterken de emotie en boodschap door beweging. Geef jouw animatie een persoonlijk tintje door zelf een voice-over voor de animatie in te spreken. Of maak een selectie uit een van onze professionele stemacteurs. 

Artline is gespecialiseerd in animatie en zorgt samen met jou voor de perfecte aansluiting op jouw merk en de gewenste doelgroep. Stap 1 is voor ons luisteren, luisteren en nog eens luisteren. Pas als wij jouw boodschap haarfijn kunnen uitleggen kunnen wij deze communiceren aan de doelgroep.

Portfolio

Artline 3D bumper

3D animatie

Artline

Animatie

Artline

Logo bumper

De Wit Gebit

Narrowcasting

Eethuis De Viersprong

Narrowcasting

Ingroup Moors

Animatie

Woonwenz

Animatie

Onze werkwijze

Tijdens de conceptontwikkeling denken we na over het simpel en snel overbrengen van jouw boodschap, en een aansluitende ontwerpstijl. Dit concept vertalen we allereerst naar een script. Het script communiceren we in de uiteindelijke animatie met gebruik van een voice-over, of door middel van kinetische typografie (bewegende tekst). Op basis van het script formuleren we een animatie-script. Hierin wordt alles omschreven dat de kijker te zien krijgt.

Vervolgens ontwerpen we op basis van het script een storyboard, waarin de ontwerpstijl en de compositie van alle scene’s gevisualiseerd worden. Het storyboard is voor ons een tussentijds eikpunt. Hier maken we een definitieve keuze voor de ontwerpstijl, de verhaallijn, het gebruik van voice-over, eventuele achtergrondmuziek en geluidseffecten. Pas wanneer beide partijen hierin op een lijn zitten wordt gestart met het produceren van de animatie. 

Tot slot helpen we je het juiste publiek te bereiken. Afhankelijk van het soort animatie kunnen we deze inzetten als online commercial. Heb je nu nog meer vragen dan enkele momenten geleden? Neem gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd of meer informatie?

We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen.
We denken open en zien daardoor meer mogelijkheden.

Artline gelooft dat de juiste combinatie van offline en online uiteindelijk een versterkend effect heeft.
De juiste combinatie voor de beste oplossing.

 

Contact