Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Antares Duurzaamheid 

Woningcorporatie Antares is in 2016 een duurzaamheidsprogramma gestart. Om duurzaamheid onder de aandacht te brengen bij de huurders, heeft Antares in samenwerking met Artline een nieuwe onderscheidende stijl ontwikkeld.

Iconen

 Om de verschillende onderdelen binnen het duurzaamheidsproject een eigen gezicht te geven, ontwikkelde Artline een aantal iconen. De titels hiervoor waren Duurzaam woonplezier, De gelukkige bewoner, Het groene vastgoed en Duurzame bedrijfsvoering.

Promotiemateriaal

Om het duurzaamheidsproject te promoten zijn er diverse reclamemiddelen ingezet. Deze handige roll-up banners zijn bedoeld voor presentaties intern en voor klanten van Antares.

Posters

De stijl die we hebben ontwikkeld voor het duurzaamheidsproject wordt verder doorgevoerd in posters en ander drukwerk. De ondersteunende iconen zijn allemaal vormgegeven in dezelfde "platte" stijl.

Website duurzaamheid

Speciaal voor het duurzaamheidsproject van Antares heeft Artline een website ontwikkeld. Op deze website staat alle informatie die belangstellenden nodig hebben. De website kan door de werknemers van Antares eenvoudig zelf bijgehouden worden met Wordpress cms. 

Geïnteresseerd of meer informatie?

We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen.
We denken open en zien daardoor meer mogelijkheden.

Artline gelooft dat de juiste combinatie van offline en online uiteindelijk een versterkend effect heeft.
De juiste combinatie voor de beste oplossing.

 

Contact