Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Artline logo header website

In ons Artline blog vertellen wij interessante feiten over ons vakgebied en geven wij tips over marketing en communicatie.

Bouwproject presentatie

Wij hebben niet veel woorden nodig voor een totale projectpresentatie. Met vakmanschap en passie zetten wij uw visie omtrent het moderne wonen om in een aansprekende presentatie en succesvolle communicatie.

projectpresentatie

Artline verzorgt al tientallen jaren de complete visuele communicatie rond de presentatie en verkoop/verhuur van nieuwbouwprojecten. BouwTekst is al meer dan twintig jaar een vooraanstaand tekstbureau binnen bouw, architectuur en vastgoed. Naast de (hoofd)redactievoering voor tal van vakbladen en gesproken media, verzorgt BouwTekst de communicatie/teksten voor tal van bedrijven binnen bouw en vastgoed.

Artline en BouwTekst slaan de handen ineen om projectontwikkelaars/makelaars, ontwikkelende bouwers, gemeenten en woningcorporaties alle besognes rond de presentatie en communicatie van nieuwbouwprojecten op professionele wijze uit handen te nemen en hen volledig te ontzorgen.

Met één telefoontje is alles geregeld!

Wij verzorgen voor u:

 • Projectcampagnes

  Samen met u zetten wij een complete marketingcampagne op om snel en effectief tot een succesvolle verkoop/verhuur te komen. Wij begeleiden uw projecten van ontwikkelingsfase, presentatie, tot eerste steenlegging, bouw, oplevering en sleuteloverdracht. Wij verzorgen zowel de communicatie naar potentiele kopers/huurders, bewoners als naar de media.
 • Projectbrochures

  Wij realiseren uw projectbrochures, zowel digitaal als gedrukt, van logo-ontwerp, vormgeving, opmaak en lay-out, alsmede 3D-artistimpressions, plattegronden, situatietekeningen, gevelaanzichten, sfeerfotografie en stockfoto’s en alle drukwerk en digitaal printen.
 • Uw woning compleet ingericht in een sfeer die ‘levensecht’ is

  Met 3D-artistimpressions geven wij uw brochures een sfeer van levensechtheid, zodat de koper zich kan inleven hoe de woning er daadwerkelijk uitziet. Inclusief plattegronden, die van groot belang zijn om een eerlijk beeld te geven van het woonoppervlak, de interieurmogelijkheden en de woonsfeer. Wij maken elke brochure puur persoonlijk en tot maatwerk.
 • Een projectwebsite prikkelt de belangstelling en stimuleert de verkoop

  Een speciale projectwebsite is een krachtig middel om tot een snelle verkoop/verhuur te komen. Een projectwebsite vertelt potentiele klanten alles over de woning, ligging, kenmerken, aanvullende mogelijkheden, sfeer, omvang. Alles op één website om belangstellenden snel en effectief te informeren.
 • Alle tekstproducties in één professionele hand

  Wij ontzorgen u ook op het gebied van alle andere tekstproducties, zoals: een speciale projectnieuwsbrief, projectreportages, blogs, social media. Etc. Via een projectnieuwsbrief bereikt u in één keer een omvangrijke doelgroep en geeft u een krachtig gezicht en een sprekend imago aan uw project. Tevens kunnen wij deze nieuwsbrief personaliseren zodat u uw relaties en potentiele klanten één op éen aanspreekt.
 • Media-aandacht / Persbenadering

  Om in een vroeg stadium een brede bekendheid te geven aan uw projecten zorgen wij graag voor voldoende media-aandacht. Met een eigen persservice begeleiden wij uw project van ontwikkelfase, eerste steenlegging, bouw tot oplevering en sleuteloverdracht. Onze reeds jarenlange bestaande contacten met de media maken dat wij in elke fase van ontwikkeling en uitvoering zorgdragen voor publicaties in dag- week- en vakbladen.
 • Bouwborden

  Wij verzorgen bouwborden, van het traditionele bouwbord met houten frame tot elk ander door u gewenst materiaal. Ook verzorgen wij het totale traject van ontwerp tot plaatsing. Daarmee houdt u de totale projectpresentatie in één professionele hand. Is uw belangstelling gewekt of wenst u meer informatie over de totale aanpak of over specifieke onderdelen, dan is een telefoontje of mailtje voldoende voor een persoonlijke presentatie.

 

Referentieprojecten

 

BouwTekst
b.heijnen@bouwtekst.nl
www.bertheijnen.nl
tel: 06 247 503 25

Artline
info@artline.nl
www.artline.nl/bouwprojecten
tel: 077 306 00 80