Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Veba Event Products

Veba Event Products produceert, importeert en exporteert horeca- en evenementen meubilair voor de professionele markt in heel Europa. Verhuurbedrijven, projectinrichters en groothandels behoren tot de klantenkring.

Artline ontwikkelde voor Veba Event Products een uitgebreide website op maat. Belangrijk voor deze website was dat klanten snel en eenvoudig het juiste product op de website moesten kunnen vinden. De overzichtelijke categorie indeling, het geavanceerde filtersysteem en de handige zoekfunctie zorgen ervoor dat dit doel behaald wordt. De medewerkers van Veba kunnen alle producten makkelijk beheren met ons gebruiksvriendelijke cms systeem, zonder dat ze technische kennis nodig hebben van websites.

De website is vormgegeven in de nieuwe presentatiestijl die door Artline is ontwikkeld. Bedrijven die de catalogus van Veba onder ogen hebben gekregen, herkennen direct de doorgetrokken stijl in de website. Zo versterken online en offline media elkaar.

De website is beschikbaar in 3 talen. Deze pagina's zijn afzonderlijk van elkaar eenvoudig te bewerken en aan te maken met ons cms.

vebaeventproducts.nl

Geïnteresseerd of meer informatie?

We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen.
We denken open en zien daardoor meer mogelijkheden.

Artline gelooft dat de juiste combinatie van offline en online uiteindelijk een versterkend effect heeft.
De juiste combinatie voor de beste oplossing.

 

Contact