Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Realworks koppeling

Als makelaar wil je graag een optimale online presentatie van jouw woningen. Het vergt veel tijd om in verschillende systemen alle woningen te verwerken of aan te passen. Een goede makelaars website met Realworks koppeling biedt uitkomst. Automatische updates besparen veel tijd en zorgen dat jouw eigen website altijd actueel is. Nooit meer verschillen de prijzen op Funda en jouw eigen website.  

Bespaar tijd en voorkom fouten met een Realworks koppeling en een website

Jouw panden staan op diverse websites en moeten met verschillende software toegevoegd of aangepast worden. Dit vergt veel tijd en de kans op fouten is groot. Dat kan anders.

Een Realworks koppeling en een nieuwe makelaars website is hiervoor de ideale oplossing. Met onze oplossing wordt het aanbod dagelijks vanuit Realworks geëxporteerd en geïmporteerd in jouw website. Dit gebeurt helemaal automatisch, zonder dat je hiervoor op een knop hoeft te drukken. Dit bespaart jou tijd en er staat nooit meer een foute prijs op jouw website. 

  • Bespaar tijd met automatische updates vanuit Realworks
  • Voorkom fouten, nooit meer een verkeerde prijs op de website
  • Moderne website in eigen huisstijl

Website met compleet aanbod

Niet alleen het gewone woningaanbod, ook het zakelijk aanbod, nieuwbouwprojecten en agrarisch vastgoed kunnen netjes ingedeeld in categorieën automatisch op de website geplaatst worden.

Realworks koppeling bespaart tijdBespaar tijd

Alle aanpassingen die je in Realworks doorvoert, worden automatisch overgenomen op de eigen website en op Funda. Nooit meer verschillende prijzen op diverse websites, altijd gelijke content.

Realworks koppeling foto's en video's importerenFoto's en video's

Foto's zeggen meer dan tekst. Alle foto's en video's die worden ingegeven in Realworks kunnen met de koppeling geïmporteerd worden in de makelaars website, optimaal voor online toepassingen.

Realworks koppeling eigen huisstijlWebsite in eigen huisstijl

Als makelaar wil je onderscheidend communiceren naar jouw doelgroep met de huisstijl van de makelaardij. Onze vormgevers zorgen dat jouw website uitstekend past bij de bestaande huisstijl.

Realworks koppeling Google maps integratieGoogle maps

De woningen die automatisch op de website geïmporteerd zijn, kunnen worden voorzien van een Google Maps weergave. Huiszoekenden zien het straatbeeld en kunnen zich beter oriënteren.

Realworks koppeling Google optimalisatieGoogle optimalisatie

Goede vindbaarheid begint bij goede content. De website wordt technisch geoptimaliseerd opgeleverd voor zoekmachines en bevat alle opties om de website te laten scoren in Google.

Woningen filterenWoningen zoeken / filteren

Websitebezoekers kunnen op de website gemakkelijk woningen zoeken en filteren op verschillende parameters, zoals prijs of plaatsnaam. Dit draagt bij aan een gebruiksvriendelijke website.

Nieuwsbrief met woningen

Nadat de panden in het content management systeem zijn geïmporteerd, kun je de panden met slechts één klik selecteren voor de nieuwsbrief en verzenden naar verschillende groepen klanten.

Hoe werkt de realworks koppeling?

Via Realworks kan er een XML-bestand geëxporteerd worden. Dit XML-bestand bevat de informatie van alle woningen die zijn ingevoerd in Realworks. De koppeling vertaalt deze gegevens naar de velden in ons content management systeem, de software waarmee je de website kunt beheren. Vervolgens zorgen wij dat deze gegevens zichtbaar worden op de website in de website van jouw makelaardij.

We kunnen het XML-bestand dagelijks automatisch ophalen. Je hoeft hiervoor geen handeling uit te voeren.

Voorbeeld website

Recent hebben we een website met Realworks koppeling opgeleverd voor Peters, Wiertz en Wijnands Makelaardij in Roermond. 

Website pww makelaardij Roermond met Realworks koppeling

"Onlangs hebben we door Artline een nieuwe website laten bouwen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Door de rechtstreekse koppeling vanuit Realworks naar onze eigen website kunnen we efficiënter werken en besparen we ons tijd. De samenwerking is soepel verlopen en er werd ook goed meegedacht. Ook nu de website live is gegaan zijn we ook zeer tevreden over de nazorg. We kunnen nog altijd terecht met vragen en aanpassingen."

Suzanne Reiter-Peeters - Peters Wiertz & Wijnands Makelaardij

Bekijk de website

VRIJBLIJVEND GESPREK

Een intakegesprek bij Artline is altijd geheel vrijblijvend. Geen kosten. Je zit nergens aan vast.
Wij geven een advies op maat voor jouw website en we zullen de opties bespreken.
Transparant en begrijpelijk.

 

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

Geïnteresseerd of meer informatie?

We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen.
We denken open en zien daardoor meer mogelijkheden.

Artline gelooft dat de juiste combinatie van offline en online uiteindelijk een versterkend effect heeft.
De juiste combinatie voor de beste oplossing.

 

Contact