Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Seo en sea

Zoekmachine optimalisatie

Google Adwords

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij het online zoeken naar een product of dienst wordt met name zoekmachine Google gebruikt om de juiste website te vinden. Meestal vindt jouw potentiële klant de juiste informatie bij de eerste resultaten die in Google getoond worden, de rest is irrelevant. Het is daarom belangrijk dat je website goed vindbaar is in zoekmachines.

Artline hanteert een unieke werkwijze wanneer het gaat over zoekmachine optimalisatie. De combinatie van het technisch optimaliseren van de website en het schrijven van unieke content zal zorgen voor een boost van het aantal bezoekers op de website. Door de content af te stemmen op de specifieke doelgroep neemt de kans op meer conversies aanzienlijk toe.

Bekijk onze promopakketten

Google Adwords (SEA)

Zoekmachine-adverteren is het inkopen van advertentieruimte naast en boven de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines met bijvoorbeeld Google Adwords. Met Google Adwords kun je bieden op zoekwoorden, waarbij wordt afgerekend per klik (een afgeleverde bezoeker). De advertentie wordt alleen getoond bij vooraf ingestelde zoekwoorden of in een specifieke regio. Op deze manier komen er alleen relevante bezoekers op je website.

Geïnteresseerd of meer informatie?

We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen.
We denken open en zien daardoor meer mogelijkheden.

Artline gelooft dat de juiste combinatie van offline en online uiteindelijk een versterkend effect heeft.
De juiste combinatie voor de beste oplossing.

 

Contact