Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Artline logo header website

Webdesign.

Phicoop & Lekker Lokaal.

De website is een afspiegeling van je bedrijf. Supermarkt COOP Phicoop heeft de laatste jaren ingezet op lokale producten. Lekker lokaal noemen we dat. Streekproducten uit eigen regio. De website geeft deze doelstelling een podium. Op een opvallende onderscheidende manier aandacht geven aan je doelstelling.

Duurzaamheid.

Onderscheidend.

Dat is de nieuwe doelstelling van COOP Phicoop. Meer accent op het lokale producten aanbod. Dat is gelukt met deze nieuwe website. Mooie fotografie met medewerking van de leveranciers geeft het geheel een heel persoonlijk tintje.

Het eindresultaat is een website met het beoogde doel. Veel aandacht en informatie over de 'Lekker lokaal' streekproducten. Daarnaast is er ook een link gemaakt naar de mogelijkheid om online je bestelling te plaatsen. Middels de COOP Phicoop bezorgservice worden de boodschappen aan huis bezorgd.

Daarnaast hebben we de overige diensten onder de aandacht gebracht. Aanbiedingen, Post NL servicepunt, de slijterij en het Kesselse productenaanbod worden gepresenteerd. Geheel in de huisstijl van de COOP formule.

COOP Phicoop

Geheel in huisstijl.

Huisstijl vormt een belangrijk onderdeel bij de presentatie of merkbeleving. Toepassen van de gewenste huisstijl is een essentieel onderdeel van de website.

In deze website komen alle facetten samen. Strategie, doelstelling, vormgeving en uitvoering van de website. Online marketing is de volgende stap. Hoe gaan we de website beter onder de aandacht van onze doelgroepen brengen. Wij helpen ook jou graag verder, bel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk de website

Online marketing.

Hoe nu verder.

De website staat online en hoe nu verder. Vindbaarheid en zichtbaarheid zijn de twee items die we graag voor je website willen verbeteren.

We kunnen de website steeds optimaliseren met relevante content. Een continu proces voor meer zichtbaarheid in Google. Maar ook middels een Ads-campagne of een sociale mediaplan bereiken we meer meetbare resultaten. Wij helpen ook jou graag verder, bel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

" Wij als supermarkt COOP Phicoop wilden graag ons lokale assortiment sterker in de markt zetten. Dit is ons met Artline heel goed gelukt. Dankzij Artline is dit nu een van de pijlers in de winkel."

Webdesign Veba testimonial Bart Vestjens

Patrick Nabben Eigenaar Coop Phicoop

Veba Event Products.

Veba Event Products.

Webdesign - responsive - SEO.

Bekijk dit project

Hoeijmakers Groep

Hoeijmakers Groep

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Coop Phicoop.

Coop Phicoop.

Webdesign - responsive

Bekijk dit project

Pelletkachel Limburg.

Pelletkachel Limburg.

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project

PWW makelaardij

PWW makelaardij

Webdesign - realworks koppeling.

Bekijk dit project

Kasteel de Keverberg.

Kasteel de Keverberg.

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Stomydo

Stomydo

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project