Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Artline logo header website

Functioneel en helder.

Website hoeijmakers.nl

Hoe maak je het de bezoekers makkelijk. Op de website van de Hoeijmakers Groep hebben we met een heldere opmaak en makkelijke navigatie en mooi resultaat bereikt. Het resultaat is een toegankelijke website voor élke bezoeker, voorzien van een persoonlijk tintje.

Plan van aanpak.

Zo doen wij dat.

Begint niet iedere website met een plan en een strategie. Wat is de doelstelling, wat willen we bereiken en wat wordt de inhoud van de website. Strategie en branding bepalen mede de opzet en de uitstraling. Dat geldt voor iedere website.

De basis voor elke online oplossing is een goede strategie. Hiervoor hebben we alle relevante bedrijfsinformatie nodig. Middels "de aanpak van Artline" wordt de benodigde informatie vergaard. Met de verworven resultaten en inzichten bepalen we het brandingmodel. Deze branding leidt tot een strategisch marketingconcept. Dit marketingconcept passen we ook toe in de nieuwe website.

Door het bepalen van de juiste strategie en het kiezen van de geschikte communicatiemiddelen, waaronder de website, zijn we beleidsmatig bezig met het marketingplan van het bedrijf. Beter en efficiënter communiceren met onze doelgroepen geeft een beter meetbaar resultaat.

Nieuwe huisstijl.

Nieuwe website.

Tijd voor verbetering, niet alleen in uitstraling maar ook in presentatie. De nieuwe website moet de persoonlijke en regionale betrokkenheid van de Hoeijmakers Groep in zich dragen. De nieuwe navigatiestructuur moet de bezoeker makkelijk door de website leiden.

Makkelijk en doelgericht de gewenste informatie weten te vinden. Geheel uitgewerkt in de nieuwe huisstijl en nieuwe kleurstelling. De sfeerfotografie maakt het geheel compleet. Heb je ook interesse in een nieuwe website, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk de website

Online adverteren.

Online optimaliseren.

We kunnen je website op twee manieren promoten. Middels een online marketingplan waarbij adverteren en optimaliseren op een strategische manier worden opgepakt. Welke doelgroepen willen we bereiken en welke online kanalen geven het beste resultaat.

Het optimaliseren van je website is een continu proces. Steeds weer op zoek naar de meest relevante zoekwoorden en deze toepassen in de contentpagina's van je website. De website zo inrichten dat zoekmachines zoals Google hier een hoge beoordeling aan toe kennen. Hoe beter deze beoordeling, des te beter de ranking in Google. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor online adverteren. Ook hiervoor zijn er diverse interessante meetbare opties. De combinatie van optimalisatie en online adverteren geeft vaak het beste resultaat. Wenst je meer informatie over de online mogelijkheden. Neem dan contact met op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

" Tijdens onze intensieve samenwerking sinds de jaren tachtig, heeft Artline aangetoond op hun eigen creatieve wijze invulling te kunnen geven aan onze wensen. Gemaakte afspraken in tijd en budget worden nagekomen "

Webdesign hoeijmakers groep testimonial Ruud Hoeijmakers

Ruud Hoeijmakers Eigenaar Hoeijmakers Groep

Veba Event Products.

Veba Event Products.

Webdesign - responsive - SEO.

Bekijk dit project

Hoeijmakers Groep

Hoeijmakers Groep

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Coop Phicoop.

Coop Phicoop.

Webdesign - responsive

Bekijk dit project

Pelletkachel Limburg.

Pelletkachel Limburg.

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project

PWW makelaardij

PWW makelaardij

Webdesign - realworks koppeling.

Bekijk dit project

Kasteel de Keverberg.

Kasteel de Keverberg.

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Stomydo

Stomydo

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project