Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Artline logo header website

Webdesign op maat.

Kasteel de Keverberg.

Het modernste kasteel van Nederland staat in Kessel. Kasteel de Keverberg heeft een website nodig volgens een gestructureerd plan. Na het bepalen van de strategie en doelstelling hebben we samen met Kasteel de Keverberg gezocht naar een website met unieke uitstraling.

Webdesign.

Dynamisch en meer beleving.

'Scherven uit het verleden', vormt de rode draad door alle presentatie's van Kasteel de Keverberg. Een rijke historie waarbij 'scherven uit het verleden' de basis vormen voor het nieuwe, modernste kasteel van Nederland.

Artline ontwikkelde het nieuwe logo en de huisstijl voor Kasteel de Keverberg. Deze huisstijl hebben we uiteraard ook toegepast in het webdesign van deze nieuwe website. Volgens een gestructureerd plan en met een duidelijke doelstelling zijn we aan deze productie begonnen. Een hele uitdaging voor deze nieuwe website. Webdesign, fotografie en overige content vormen samen de sfeervolle presentatie waardoor iedereen direct het gewenste gevoel ervaart.

Alle mogelijkheden van Kasteel de Keverberg onder de aandacht brengen. Trouwen, feesten, vergaderen of gewoon een dagje uit. Alles komt aan de orde. Stijlvol en overzichtelijk voor elke doelgroepbezoeker.

De Keverberg.

Modernste kasteel van Nederland.

Het webdesign geheel in huisstijl. Goeie navigatie en met een duidelijke structuur.

'Scherven uit het verleden' komen samen op deze website. Responsive voor tablet en smartphone zodat ook alle toeristen optimaal gebruik kunnen maken van deze site.

Bekijk de website

Kasteel de Keverberg.

Hoe nu verder?

De website optimaliseren en online adverteren zijn twee duidelijke mogelijkheden voor betere, meetbare resultaten.

Het optimaliseren van de website is een continu proces. Steeds weer op zoek naar de meest relevante zoekwoorden en deze toepassen in de contentpagina's van je website. De website zo inrichten dat zoekmachines zoals Google hier een hoge waardering aan toe kennen. Hoe beter deze beoordeling, des te beter de ranking in Google. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor online adverteren. Ook hiervoor zijn er diverse interessante meetbare opties. De combinatie van optimalisatie en online adverteren geeft vaak het beste resultaat. Wens je meer informatie over de online mogelijkheden. Neem dan contact met op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

" Na de voltooiing van de herbouw waren wij, als kasteel, toe aan een nieuwe website met de focus op beleving en duidelijkheid voor (potentiële) bezoekers.
Wij zijn erg blij met het eindresultaat: een mooie en overzichtelijke site, die ook nog eens makkelijk bij te werken is!
Artline is een fijne partner waar je altijd terecht kan met vragen, ze zorgen voor een goed advies en denken mee in oplossingen. "

Webdesign Kasteel de Keverberg testimonial Francien van kessel

Francien van Kessel Sales & Marketing bij Kasteel De Keverberg

Veba Event Products.

Veba Event Products.

Webdesign - responsive - SEO.

Bekijk dit project

Hoeijmakers Groep

Hoeijmakers Groep

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Coop Phicoop.

Coop Phicoop.

Webdesign - responsive

Bekijk dit project

Pelletkachel Limburg.

Pelletkachel Limburg.

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project

PWW makelaardij

PWW makelaardij

Webdesign - realworks koppeling.

Bekijk dit project

Kasteel de Keverberg.

Kasteel de Keverberg.

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Stomydo

Stomydo

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project