Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Artline logo header website

Webdesign & Seo.

Veba Event Products.

Hoe presenteer je online, meubilair voor evenementen? Op de website van Veba hebben wij een minimalistisch design afgewisseld met sfeervolle fotografie. Het resultaat: een unieke gebruikerservaring.

Plan van aanpak.

Zo doen wij dat.

Elke goeie website begint met een plan en een strategie. Wat is de doelstelling, wat willen we bereiken en wat wordt de inhoud van de website. Strategie en branding bepalen mede op opzet en uitstraling van de website.

De basis voor elke online oplossing is een goede strategie. Hiervoor hebben we alle relevante bedrijfsinformatie nodig. Middels "de aanpak van Artline" wordt de benodigde informatie vergaard. Met de verworven resultaten en inzichten bepalen we het brandingmodel. Deze branding leidt tot een strategisch marketingconcept. Dit marketingconcept passen we ook toe in de nieuwe website.

Door het bepalen van de juiste strategie en het kiezen van de geschikte communicatiemiddelen, waaronder de website, zijn we beleidsmatig bezig met het marketingplan van het bedrijf. Beter en efficiënter communiceren met onze doelgroepen geeft een beter meetbaar resultaat.

Website met meer beleving.

Anders dan andere.

Een heldere keus van onze klant. Meer beleving maar daarnaast een duidelijk, overzichtelijk geheel. Een uitstekende productpresentie waarbij de bezoeker makkelijk zijn weg moet vinden in het totale productenaanbod.

De opdracht was duidelijk. Het VEBA brandingplan en creatieve concept lagen ten grondslag aan dit website resultaat. Alle klantwensen werden op deze manier ingevuld. Een website geheel in de gewenste huisstijl, waarbij de beleving van de producten volledig tot zijn recht komen. Ook de productinformatie is makkelijk en uitgebreid terug te vinden.

Bekijk de website

Website optimalisatie.

Content blijft belangrijk.

Content, tekst en afbeeldingen, vormt de basis van een goede website. De bezoeker informeren met relevante teksten.

Relevante teksten met de juiste zoekwoorden geven de klant het gevoel dat hij de juiste website heeft gevonden. De gevraagde informatie is uitgebreid te vinden. Alle productinformatie staat helder en goed vormgegeven op de website. Deze informatie is niet alleen belangrijk voor de bezoekers maar ook voor de zoekmachines, zoals Google. Hoe beter deze optimalisatie is doorgevoerd, met de meest relevante zoekwoorden, des te beter de Google waardering zal zijn. Dit resulteert wederom in een hogere ranking in Google. Wens je meer informatie over het optimaliseren van je website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

" Enkele jaren geleden hebben wij Geert en zijn team om hulp gevraagd voor het in orde maken van onze branding. Wij waren hier totaal niet mee bezig en wisten dat wij een goede partner nodig hadden die ons hierin kon ontzorgen. Artline heeft dit zeer goed opgepakt en ons hier bijna volledig in ontzorgd, ze denken out of the box en doen er alles aan om jouw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Je zou kunnen zeggen dat ze met een been in je bedrijf staan, ze proberen het bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en daar ook aan vast te houden. Wij zijn zeer tevreden! "

Webdesign Veba testimonial Bart Vestjens

Bart Vestjens CEO Veba Event Products

Veba Event Products.

Veba Event Products.

Webdesign - responsive - SEO.

Bekijk dit project

Hoeijmakers Groep

Hoeijmakers Groep

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Coop Phicoop.

Coop Phicoop.

Webdesign - responsive

Bekijk dit project

Pelletkachel Limburg.

Pelletkachel Limburg.

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project

PWW makelaardij

PWW makelaardij

Webdesign - realworks koppeling.

Bekijk dit project

Kasteel de Keverberg.

Kasteel de Keverberg.

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Stomydo

Stomydo

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project