Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Artline logo header website

Webdesign met webshop.

Stomydo.

Veel stomadragers ervaren problemen van een stoma. De Stomydo is een handzame stomydouche die een oplossing biedt voor de meeste problemen.

Plan van aanpak.

Zo doen wij dat.

Elke website/webshop begint met een plan en een strategie. Wat is de doelstelling, wat willen we bereiken en wat wordt de inhoud van de website? Strategie en branding bepalen mede de opzet en uitstraling van de website.

De inhoud van de Stomydo-website is erg belangrijk. De website is, in overleg met de klant, anders van aanpak. We promoten niet zo zeer de handzame stomadouche, Stomydo genaamd, maar meer het oplossende vermogen van de stomadouche.

De stomadrager is niet geïnteresseerd in de eigenschappen van de stomadouche. Hij is geïnteresseerd in “Hoe kan hij mijn stomaproblemen oplossen of verlichten” met deze onderscheidende strategie hebben we de nieuwe Stomydo.com gebouwd. Hoe werkt de Stomydo, wat kan hij voor mij betekenen en kan ik deze online bestellen? Een duidelijke en heldere, frisse website waarop de stoma-drager zijn weg makkelijk kan vinden.

Door het bepalen van de juiste strategie en uitwerken met de juiste uitstraling hebben we de website ontwikkeld met het gewenste doel. Stomadrager gericht helpen bij hun problemen en het bieden van een passende oplossing met de Stomydo.

Een website,voorzien van een webshop functie, die inspeelt op je behoefte.

Samen met de klant hebben we onze website opzet bepaald.

Helpen van stomadragers met hun problemen. Helemaal gericht op het probleemoplossende vermogen van de Stomydo. De uitstraling is clean, fris en medisch. Een stijl welke past bij de functie van de website. Ook het online bestellen en betalen van de Stomydo behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de website

Website optimalisatie.

Website content blijft belangrijk.

Teksten, afbeeldingen en reviews vormen de basis van deze website. De bezoeken informeren en helpen met relevante teksten en afbeeldingen.

We hebben vooraf een zoekwoorden analyse uitgevoerd. Samen met onze tekstschrijfster hebben we de website teksten geschreven. Uniek content voorzien van de juiste zoektermen. Zoektermen waar de stomadrager mee te maken heeft. Stomaproblemen die goed omschreven worden en de oplossing die daarbij geboden wordt. Ondersteund met reviews van tevreden stomydo-klanten. Kijk zelf op stomydo.com

Veba Event Products.

Veba Event Products.

Webdesign - responsive - SEO.

Bekijk dit project

Hoeijmakers Groep

Hoeijmakers Groep

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Coop Phicoop.

Coop Phicoop.

Webdesign - responsive

Bekijk dit project

Pelletkachel Limburg.

Pelletkachel Limburg.

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project

PWW makelaardij

PWW makelaardij

Webdesign - realworks koppeling.

Bekijk dit project

Kasteel de Keverberg.

Kasteel de Keverberg.

Webdesign - repsonsive.

Bekijk dit project

Stomydo

Stomydo

Webdesign - responsive.

Bekijk dit project