Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Turn op the Volume

Summertime van DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince, La Isla bonita van Madonna en nog veel meer zomerse muziek. Beluister onze Spotify playlist voor het ideale vakantiegevoel.

Op vakantie met Ghielen touringcarbedrijf

Artline maakt sinds jaren de Ghielen Zomergids en diverse dagtochtenfolders. Dit doen we met veel aandacht en plezier. Zo heb je altijd een mooi en overzichtelijk aanbod van de vakantiereizen. Bekijk hier de digitale versie van de Ghielen zomergids.

Proef onze Artline Cocktail

Een heerlijk drankje voor op een warme zomerdag. Supersimpel. Superlekker.

Bereidingswijze
Schenk een borrelglaasje Limoncello in een wijnglas, vul de rest aan met tonic en een paar ijsblokjes. Garneer met een citroenschijfje.
Proost. Saludos. Sheers. Salute.

 

De Kesselse kusjes bestaan 2 jaar

Twee jaar geleden werden de Kesselse Kusjes gepresenteerd. Inmiddels is deze lokale lekkernij een begrip in de regio en verkrijgbaar bij Bakker Peeters en Phicoop Kessel. Het koekje is ook de inspiratie geweest om meerdere Kesselse producten te ontwikkelen. Dus vergeet deze zomer uw souvenirtje niet.

 

Laat de vakantie maar beginnen.

De Lanterdhoeve te Kessel is een toplocatie waar mensen een stop kunt maken met hun camper. Het bedrijf is helemaal opgeknapt en aangepast naar de standaard van nu. Om beter vindbaar te zijn mochten wij de nieuwe website verzorgen. Wij wensen je alvast een prettig verblijf.

Geïnteresseerd of meer informatie?

We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen.
We denken open en zien daardoor meer mogelijkheden.

Artline gelooft dat de juiste combinatie van offline en online uiteindelijk een versterkend effect heeft.
De juiste combinatie voor de beste oplossing.

 

Contact