Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

makelaar 

  • Website op Maat voor een onderscheidende presentatie. De website wordt geheel naar uw persoonlijke wens gebouwd. Het design van de website gebeurt geheel in uw eigen huisstijl. Met ons eenvoudig CMS (content managing systeem) is de gehele website in eigen beheer aan te passen.

  • Handige koppeling met RealWorks. Met deze koppeling hoeft u de woningen/projecten geen twee keer in te voeren! Hiermee wordt het aanbod automatisch op de website gepresenteerd.

  • De website wordt automatisch door ons ge-update waardoor hij optimaal, snel en veilig blijft functioneren.

  • Persoonlijk advies en begeleiding tijdens het gehele traject wordt door onze klanten zéér op prijs gesteld.

  • SEO. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel in de promotie van uw makelaarskantoor. Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn.

  • Zoekwoorden analyse is een must in het traject van het bouwen van een nieuwe website en de promotie via SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (adverteren via Google Ads).

  • De website wordt responsive gemaakt voor tablet en smartphone waardoor uw website altijd en in elke situatie, optimaal getoond wordt. Dit vinden wij vanzelfsprekend.

 


Website op maat met Realworks koppeling

 

Dit is onze werkwijze

Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens deze afspraak bespreken wij uw wensen en ideeen. We geven advies over de beste manier van presentatie en resultaat boeken.

Wanneer alle input binnen is, gaan we een boomstructuur en een functioneel ontwerp voor de nieuwe website maken, waarbij al uw wensen aan bod komen. Dit functioneel ontwerp kunt u vervolgens nog aanpassen mocht dat nodig zijn.

Vervolgens gaan we de website bouwen volgens het goedgekeurde functioneel onwerp, dus geen verrassingen achteraf. Het webdesign is geheel volgens jullie eigen persoonlijke huisstijl. Hierdoor ontstaat een website waarmee u zich duidelijk kan onderscheiden van uw collega-makelaars. De website wordt vervolgens gevuld met content, teksten en foto’s, waarna hij ter beoordeling aan u wordt voorgelegd.

Deze teksten kunnen wij van uw bestaande website halen of we maken nieuwe SEO websiteteksten. Wij zijn ervaren in het maken van geoptimaliseerde websiteteksen voorzien van de gewenste zoekwoorden.

Na akkoord wordt de website responsive opgeleverd, zodat hij op alle schermen optimaal presteert. Verder geven we advies over hoe je de website kunt blijven promoten middels SEO en SEA. Wij maken websites die resultaat boeken. Heeft u interesse? Bel dan voor het maken van de eerste afspraak.

responsive website makelaar

Kennis maken?
Tijd voor koffie!

Wil je graag een advies over branding, een nieuwe huisstijl of het vergroten van je online resultaten?

Wij schuiven graag aan om jullie onze effectieve werkwijze te presenteren.
Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie. Wanneer komt het uit?

Maak een afspraak