Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo

en huisstijl ontwerp

Een huisstijl bestaat niet uit alleen een logo. Het is veel meer dan dat. Een huisstijl zorgt ervoor dat alle uitingen van je bedrijf in één herkenbare vormgeving gegoten worden, passend bij het imago.

Maak een afspraak

Facebook icon Instagram icon Linkedin icon

Een nieuwe huisstijl
Een passend imago

Een nieuwe huisstijl betekent niet dat alles overboord gegooid moet worden. Een huisstijl moet passen bij de merkessentie. Mogen we jou verrassen?

Maak een afspraak

Wij ontwerpen een huisstijl het liefst op basis van een brandingplan. Dit plan geeft een goede basis. We weten dan zeker welk gevoel de huisstijl bij jouw klanten moet oproepen. Wanneer je al een logo hebt kunnen we kijken of we het bestaande logo kunnen behouden, we een restyling moeten toepassen of dat we toch een compleet nieuwe huisstijl moeten ontwikkelen. 

Het brandingplan geeft je ook een middel om al je uitingen te kunnen toetsen. Voorbeeld: Uit ons brandingplan blijkt dat je bedrijf vertrouwen moet uitstralen. Het lettertype in het logo moet dan niet dun of fragiel zijn, maar een stevige letter die stabiliteit en kracht uitstraalt. Daarnaast speelt kleur een belangrijke rol. In het geval van vertrouwen wordt vaak de kleur blauw gebruikt.

Wij willen onze keuze graag kunnen onderbouwen. Je hebt niets aan vormgeving die alleen mooi of leuk is. Jouw klanten moeten zich kunnen identificeren met jouw merk. Een huisstijl die vormgegeven is door Artline is een huisstijl die helpt bij het versterken van de merkidentiteit.

 

Wat kan Artline jou bieden?

  • Professionele huisstijl die past bij wat jouw bedrijf of merk wil uitstralen
  • Creatieve vormgevers voor verrassend mooie ontwerpen
  • Meer dan 35 jaar kennis en ervaring en een eerlijk advies

Onze logo's en huisstijlen

Inmiddels hebben we voor tientallen bedrijven een logo en huisstijl mogen ontwerpen. Benieuwd wat we voor hun hebben gemaakt? Klik op onderstaande logo's voor meer informatie over het project. 

 

Kennis maken?
Tijd voor koffie!

Wil je graag een advies over branding, een nieuwe huisstijl of het vergroten van je online resultaten?

Wij schuiven graag aan om jullie onze effectieve werkwijze te presenteren.
Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie. Wanneer komt het uit?

Maak een afspraak