Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Google Ads

Online adverteren

In de digitale wereld van vandaag is online aanwezigheid cruciaal voor zakelijk succes. Een van de krachtigste instrumenten om uw bedrijf te promoten en potentiële klanten te bereiken, is Google Ads.

Afspraak maken

Facebook icon Instagram icon Linkedin icon

Gericht 
adverteren

Sommigen zal dit niets zeggen, maar je bent ze zeker eens tegengekomen wanneer je iets gegoogled hebt.  Google plaatst meestal een klein label boven of onder een advertentie met de tekst "Ad" of "Gesponsord" plaatst . Dit label geeft aan dat het om een betaalde advertentie gaat. Betaalde advertenties staan bovenaan in het lijst van zoekresulaten, zodat mensen hier eerder op zullen klikken. 

Maak een afspraak

  

Online adverteren kan veel voordelen hebben voor je bedrijf. Laten we even naar de belangrijkste voordelen van adverteren met Google Ads kijken.

Gerichte Advertenties

Google Ads stelt je in staat om jouw advertenties te richten op specifieke doelgroepen op basis van zoekwoorden, locatie, demografische gegevens en online gedrag. Hierdoor kun je jouw boodschap precies afstemmen op de mensen die het meest geneigd zijn om jouw producten of diensten te kopen.

Kostenbeheersing

Met Google Ads heb je volledige controle over je advertentiebudget. Je kunt dagelijkse en maandelijkse limieten instellen en bepalen hoeveel je wilt uitgeven. Dit zorgt voor een flexibele en kosteneffectieve benadering van adverteren.

Meetbare Resultaten

Google Ads biedt uitgebreide trackingtools waarmee je de prestaties van je advertenties in realtime kunt volgen. Je kunt zien hoeveel mensen jouw advertenties hebben gezien, erop hebben geklikt en welke conversies hebben plaatsgevonden. Een conversie is een voorop vastgestelde gewenste actie die een bezoeker van een website, mobiele app of online advertentie onderneemt. Voorbeelden hiervan zijn contact opnemen of een bestelling plaatsen. Dit stelt je in staat om jouw advertentiestrategie voortdurend te optimaliseren en het beste rendement op jouw investering te behalen.


Snelle Resultaten

In tegenstelling tot sommige andere vormen van marketing, kun je met Google Ads vrijwel direct resultaten zien. Zodra je campagne is goedgekeurd, kunnen jouw advertenties binnen enkele minuten online staan en potentiële klanten bereiken.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

Google Ads stelt je in staat om snel wijzigingen aan te brengen in je advertenties en strategie. Als je merkt dat bepaalde zoekwoorden niet presteren zoals verwacht, kun je ze aanpassen of uitsluiten. Dit zorgt voor een dynamische en aanpasbare benadering van online adverteren.

Concurrentievoordeel

Door gebruik te maken van Google Ads, kunt je concurreren met grotere bedrijven en marktleiders in jouw branche. Je kunt jouw advertenties laten verschijnen boven organische zoekresultaten (dit zijn niet betaalde zoekresultaten), wat je zichtbaarheid vergroot en jouw bedrijf een voorsprong geeft.

Wereldwijd Bereik

Google Ads biedt toegang tot een wereldwijd publiek. Of je nu lokaal, nationaal of internationaal wilt adverteren, je kunt je campagnes aanpassen aan jouw doelmarkten over de hele wereld.


Kortom, adverteren met Google Ads is een krachtig instrument om je bedrijf te laten groeien en jouw online aanwezigheid te versterken. Met zijn gerichte benadering, meetbare resultaten en flexibiliteit is het een investering die aanzienlijke voordelen kan opleveren voor je onderneming. Dus, als je wilt dat jouw bedrijf opvalt in de digitale arena, is Google Ads een onmisbare partner in je marketingstrategie.

 

Wat kan Artline jou bieden?

  • Zoekwoordenanalyse maken
  • Uitwerken van Google Ads campagnes
  • Advies over advertentiebudget
  • Advies over en het maken van landingspagina's

Voor deze bedrijven hebben we een GoogleAds campagne gemaakt 

Inmiddels hebben we voor diverse bedrijven een GoogleAds campagne mogen verzorgen.
En met succes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Kennis maken?
Tijd voor koffie!

Wil je graag een advies over branding, een nieuwe huisstijl of het vergroten van je online resultaten?

Wij schuiven graag aan om jullie onze effectieve werkwijze te presenteren.
Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie. Wanneer komt het uit?

Maak een afspraak