Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Online Marketing

Online in de spotlight

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van Google als zoekmachine. Daarnaast zijn Social Media ontzettend populair. Deze media zijn een uitgelezen kans om je bedrijf goed in de spotlight te zetten.

Afspraak maken

Facebook icon Instagram icon Linkedin icon

Zichtbaar in Google 
en op social media

Online adverteren wordt steeds belangrijker in onze digitale wereld. Maar het wordt ook steeds moeilijker om vindbaar te worden in die wirwar van websites en advertenties. 

Maak een afspraak

Het concept van Google lijkt heel eenvoudig. Schrijf een goede tekst rondom een belangrijk zoekwoord en je website wordt wel gevonden. In de praktijk werkt het anders. Zoekt je doelgroep wel op dat woord waarop je denkt dat ze zoeken? Je hebt er niets aan als je bovenaan staat in Google met een zoekwoord waarop niet wordt gezocht.

We beginnen niet zomaar met een online campagne. Er gaat een uitgebreide zoekwoordenanalyse aan vooraf. Pas als we weten wie de specifieke doelgroep is en wat de doelstellingen zijn van de campagne, verwerken we deze gegevens in een online-marketingplan. De statistieken vertellen ons of we het beste kunnen adverteren in Google of dat we social media moeten inzetten voor het bereiken van de doelgroep.

Wij kunnen helpen met zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren met Google Ads (SEA) en het bijhouden en adverteren met social mediaCreatieve vormgeving en goede teksten bepalen mede of een campagne succesvol is.

Deze bedrijven gingen je voor

Inmiddels hebben we enkele succesvolle online campagnes voor bedrijven mogen verzorgen.
Onderstaand een kleine greep uit de bedrijven die we mochten helpen met groeien.

  

Kennis maken?
Tijd voor koffie!

Wil je graag een advies over branding, een nieuwe huisstijl of het vergroten van je online resultaten?

Wij schuiven graag aan om jullie onze effectieve werkwijze te presenteren.
Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie. Wanneer komt het uit?

Maak een afspraak