Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

GreenZone 

Webdesign

GreenZone GmbH in Straelen (Duitsland) is een webshop voor bloemisten. Via de online omgeving kunnen bloemisten eenvoudig bloemen bestellen. De bloemen worden binnen 24 geleverd. Het gevolg is versere bloemen in de winkel en gelukkige klanten.

Terug naar webdesign

Facebook icon Instagram icon Linkedin icon

Een uniek concept
Het verhaal overbrengen

De website die Artline voor GreenZone heeft gemaakt dient als een soort portaal voor de daadwerkelijke webshop. Op de website wordt het verhaal van GreenZone verteld. Omdat het om een compleet nieuw concept gaat, is het belangrijk dat de websitebezoeker direct ziet waar GreenZone voor staat en waarom dit bedrijf de juiste keuze is. Dit bereiken we door het inzetten van infographics en video's die het verhaal duidelijk vertellen. Uiteraard is het ook van belang dat de bezoeker zijn weg naar de webshop makkelijk kan vinden. De website is opgesteld in drie talen.

Voorafgaand aan het ontwerpen van de website heeft Artline een brandingplan voor GreenZone opgesteld. 

 

Dit zegt onze klant

Artline is doelgericht op zoek gegaan naar de essentie van GreenZone en de meerwaarde die GreenZone bied aan haar klanten. Met veel passie, creativiteit en de juiste begeleiding heeft Artline een marketingplan opgesteld en geïmplementeerd. In korte tijd werd de stoffige uitstraling omgevormd naar een springlevende huisstijl die werkelijk perfect bij GreenZone past!

− Salvatore Cunsolo, Marketing manager GreenZone GmbH

Kennis maken?
Tijd voor koffie!

Wil je graag een advies over branding, een nieuwe huisstijl of het vergroten van je online resultaten?

Wij schuiven graag aan om jullie onze effectieve werkwijze te presenteren.
Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie. Wanneer komt het uit?

Maak een afspraak