Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hoe

scoor je beter in Google?

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je bedrijf goed gevonden wordt op internet. Het merendeel van de mensen gebruikt Google als zoekmachine, dus daar gaan we in deze blog even van uit. Hoe hoger je positie in de zoekresultaten, hoe groter de kans dat mensen je website bezoeken.

Maak een afspraak

Facebook icon Instagram icon Linkedin icon

Boost je bedrijfsprestaties
met een betere Google-ranking

Wanneer je de ranking van je bedrijf in Google verbetert, zal het verkeer naar je website worden vergroot en zul je dus ook meer (potentiële) klanten aantrekken. Hiernaast vind je en aantal middelen die we kunnen inzetten om dit voor elkaar te krijgen.

Maak een afspraak

Het optimaliseren van je website

Om een hogere ranking in Google te krijgen, is een van de belangrijkste stappen dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit betekent dat we ervoor moeten zorgen dat de inhoud van je website relevant is voor de zoekopdrachten die potentiële klanten invoeren in Google. We gaan relevante zoekwoorden verwerken in de titels, de inhoud en de afbeeldingen van je website. Relevante zoekwoorden zijn woorden waar mensen vaak het meest op zoeken. Wij maken gebruik van een speciale tool om te kunnen bepalen wat de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf zijn. Deze zoekwoorden wijken verrassend vaak af van de woorden waarvan je denkt dat op gezocht wordt. Naast het verwerken van relevante zoekwoorden kijken we ook of de website nog technisch verbeterd kan worden. 

SEA

Naast zoekmachine optimalisatie kunnen we je ook helpen met SEA (Search Engine Advertising). Door middel van advertenties op Google is je website beter zichtbaar voor mensen die op specifieke woorden zoeken. Interesse? Maak gerust een afspraak om een en ander te bespreken.

Lokale SEO

Voor een lokaal bedrijf, kan lokale SEO (Search Engine Optimalisation) een belangrijke stap zijn om een hogere ranking in Google te krijgen. Dit betekent dat we ervoor moeten zorgen dat je bedrijf goed vindbaar is voor mensen die in de buurt van je bedrijf zoeken. Dit kunnen we doen door je bedrijf aan te melden bij Google My Business en ervoor te zorgen dat je bedrijfsvermelding volledig en nauwkeurig is.

De kwaliteit en hoeveelheid van je content verhogen

Een andere belangrijke factor voor een hogere ranking in Google is de kwaliteit en hoeveelheid van je content. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe en relevante inhoud op je website te plaatsen, zoals blogberichten en nieuwsartikelen. Dit helpt niet alleen om je ranking in Google te verbeteren, maar deze informatie kan ook waardevol zijn voor potentiële klanten.

Het verkrijgen van links van hoge kwaliteit

Links van andere websites naar jouw website zijn een belangrijke factor voor een hogere ranking in Google. Het verkrijgen van links van hoge kwaliteit kan echter lastig zijn. We kunnen beginnen met het maken van waardevolle inhoud die anderen willen delen en promoten op sociale media. 

Gebruik van social media

Social media kan ook ingezet worden om de ranking van je bedrijf in Google te verbeteren. Door regelmatig te posten en te reageren op berichten van volgers, kun je jouw merkbekendheid vergroten en links naar je website krijgen. Door op je website duidelijk te laten zien op welke social media kanalen je te vinden bent, worden deze aan elkaar gekoppeld. Mensen kunnen dus makkelijk van je website naar je social media kanalen en en van je social media kanalen naar je website verwezen worden. Het verbeteren van de ranking van je bedrijf in Google kan enige tijd duren. Google heeft tijd nodig om eventuele verbeteringen te verwerken. Verwacht dan ook niet dat je website van de een op de andere dag met sprongen om hoog zal schieten in de ranking.

 

Wil je graag meer weten over onze unieke werkwijze? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Kennis maken?
Tijd voor koffie!

Wil je graag een advies over branding, een nieuwe huisstijl of het vergroten van je online resultaten?

Wij schuiven graag aan om jullie onze effectieve werkwijze te presenteren.
Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie. Wanneer komt het uit?

Maak een afspraak