Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Strategisch plan

Online marketing

In de snel ontwikkelende wereld van digitale marketing is een strategisch plan erg belangrijk. Het gebruik van de juiste strategieën kan het verschil maken tussen een effectieve online aanwezigheid en het verspillen van kostbare middelen.

Afspraak maken

Facebook icon Instagram icon Linkedin icon

Belangrijkste
elementen

Wat zijn de belangrijkste elementen van een strategisch plan voor online marketing en waarom zijn ze zo belangrijk? We zetten het voor jouw even op een rijtje. 

Maak een afspraak

  

Zoekwoordenanalyse

Een degelijk strategisch plan begint met een grondige zoekwoordenanalyse. Het vinden van de juiste zoekwoorden stelt ons in staat om de behoeften en intenties van hun doelgroep te begrijpen. Dit vormt de basis voor het creëren van relevante inhoud en het optimaliseren van de website voor zoekmachines.


Landingspagina's

Een landingspagina is een specifieke webpagina die is ontworpen met een heel duidelijk en specifiek doel in gedachten, meestal gerelateerd aan marketing- of advertentiecampagnes. Het is de webpagina waarop een bezoeker 'landt' nadat ze op een link hebben geklikt of een advertentie hebben gezien, bijvoorbeeld op een zoekmachine of op sociale media. Landingspagina's zijn cruciaal omdat ze een eerste kennismaking tussen bezoekers en jouw website. Een strategisch plan moet bepalen welke landingspagina's worden gebruikt voor verschillende marketingcampagnes en hoe ze worden geoptimaliseerd om conversies te maximaliseren.


Optimaliseren van de Website

Het optimaliseren van de website zelf omvat het verbeteren van de laadsnelheid, het optimaliseren van de gebruikerservaring en ervoor zorgen dat de site goed werkt op verschillende apparaten en browsers.


Online Adverteren

Online adverteren is een krachtig hulpmiddel om snel zichtbaarheid te creëren en potentiële klanten te bereiken. Wij hebben reeds diverse online advertentie campagnes verzorgd, dus wil je hier meer van weten.


Social Media

Social media speelt een centrale rol in online marketing. Social media biedt de mogelijkheid om merkbekendheid te vergroten en relaties met klanten op te bouwen.Wij maken een plan voor een bepaalde periode, waarin we gaan kijken welke content we gaan maken. Daarna plannen we deze in, zodat de posts op de van te voren bepaalde datum zullen verschijnen.


Online Promopakketten

Het aanbieden van online promotiepakketten kan een effectieve manier zijn om jouw producten of diensten te promoten en klanten aan te trekken. In het strategische plan staat welke promoties worden aangeboden, hoe ze worden gepromoot en hoe ze passen in de algehele marketingstrategie.

Kortom, een strategisch plan voor online marketing is de sleutel tot succes in het digitale tijdperk. Door zoekwoordenanalyse, landingspagina's, SEO-teksten, website-optimalisatie, online adverteren, social media en online promotiepakketten strategisch te plannen en uit te voeren, kun je jouw online aanwezigheid verbeteren, de zichtbaarheid vergroten en jouw doelgroep effectief bereiken. Het hebben van een goed doordacht plan is de eerste stap naar het bereiken van je online marketingdoelstellingen.

 

Wat kan Artline jou bieden?

  • Een goed doordacht strategisch plan voor online marketing
  • Uitgebreide uitleg en advies over bovenstaande elementen
  • Uitwerken van strategisch plan naar de gekozen middelen

Kennis maken?
Tijd voor koffie!

Wil je graag een advies over branding, een nieuwe huisstijl of het vergroten van je online resultaten?

Wij schuiven graag aan om jullie onze effectieve werkwijze te presenteren.
Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie. Wanneer komt het uit?

Maak een afspraak